WiFi Smart wandschakelaar Geen Neutrale Draad Nodig Draadloze Smart Life Tuya Afstandsbediening Enkel Vuur Werk met Alexa RF433

€11.81

€19.69

-40 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

RF 433 Wi -Fi Wall Touch Schakelaar Geen Neutrale Draad Nodig Draadloze Afstandsbediening Smart ader 1 2 3-voudig wandschakelaar Werken met Alexa Google Startpagina

Door MoesHouse

Eigenschappen Van Het Product:

1. Geen Neutrale Draad Nodig:is het niet nodig een neutrale draad en kan eenvoudig worden geïnstalleerd zonder opnieuw te bedraden van uw bestaande draad.Vervang uw oude switches te werken met verschillende apparaten.En zelfs de unieke gehard glazen paneel past voor verschillende soorten decoratie stijlen. (Let op:de capaciteit is een must om te worden aangesloten op de beide uiteinden van de lampen voor de normale werkzaamheden.)

2. Enkele Live Wire Ontwerp:Verschilt van het vorige ontwerp,de single live wire ontwerp zonder een neutrale draad is echt een onvervangbare oplossing voor vele woningen die zonder neutrale draden.Geen zorgen meer te maken over de complexe bedrading.

3. Voice Control:Werken met Alexa en Google Startpagina voor eenvoudige controle van de stem als je je handen niet vrij.

4. Remote Control: bedien uw elektrische toepassingen met de "SMART LIFE" in de app telefoon ,overal en altijd,zo lang als uw telefoon een signaal heeft.A touch control paneel zender schakelaar is ook in staat om rechtstreeks de controle van de apparaten, door de ingebouwde RF433 .)

5. Het Instellen van de Timer:Neem de volledige controle van uw Huis en Kantoor verlichting op intelligente wijze met de timer-functie op uw App,die eigenaar is van een 5+1+1 dag programmeerbaar schema om u toe te laten om het plan van de exacte tijd van tevoren in te schakelen lichten automatisch in-of uitgeschakeld.Auto on/off functie biedt u de countdown-optie van 1 min/5 minuten/30 minuten/1 uur, enz.Opmerking:Geen is de neutrale draad nodig,maar de ondersteuning 2.4 GHz Wi -F i,Volledige garantie van twee jaar .Uw Volledige Tevredenheid is het Doel voor al haar klanten.

Verpakking Notering:

MOES Smart Glazen Paneel met Touch-Schakelaar(1Pack)

2*Schroeven

1*Capaciteit

Gids voor snelle installatie

Kenmerken:

Countdown&Schema ' S

Hands-free Spraakgestuurde bediening

APP Afstandsbediening

Touch Control

RF433 Afstandsbediening

Familie Delen:

Consulting onze gedetailleerde handleiding,die u eenvoudig kunt installeren zonder een neutrale draad.

Q&A:

1.Q:moet ik een draad met een neutrale draad?

A:Nee,dit is een single live wire design en geen nuldraad vereist.

2.Q:moet ik kopen de capaciteit van mezelf?

A:Nee,de capaciteit is opgenomen in het pakket.

3.Q:moet ik in - /uitschakelen van de achtergrondverlichting lampje op de schakelaar zelf?

A:Nee,u don ' t nodig hebt.Dit soort slimme schakelaar kunt u gemakkelijk de controle van de tegenlicht-indicator op uw Smart Life phone-App op wil.

4. Q:Kan ik de controle van de switch als ik niet thuis ben?

A:Ja, u kunt op afstand de controle van uw switch en een gunstige draai de aan/uit-altijd en overal.

5. Q:Kan ik programma het schema van mezelf?

A:Ja,onze glas touch panel switch is programmeerbaar.Je bent in staat om uw plannen vrij.

6. Q:D oes dit werk met G oogle H ome?

A : Ja,het klopt.En het is ook compatibel met Alexa.

7. Q:moet ik kopen een muur paneel met de schakelaar?

A:nee,er is Geen noodzaak voor u om te kopen, want het is een kit die de schakelaar en de wand met elkaar worden gecombineerd.

Tags: smart home, tv, switch zigbee, schakel wifi, draad wandschakelaar, smart tuya, smart watch, deur tuya smart, koperdraad, programmeur alexa

Het Werk Voltage 170V-250V AC
RF-frequentie 433MHz.
Merknaam MoesHouse
Draadloos Type Wi-Fi-2.4 GHz
App Smart life/Tuya
Voice control Amazon Alexa Echo/Google startpagina
kleur wit zwart goud
Vermogen 3-300W/gang(Opmerking
Model Aantal RF433+WIFI-Schakelaar

Gratis verzending

U kunt ook graag