Fitness Handdoek 63 * 183cm Afgedrukt Yoga Mat Microfiber Non-slip Tie-dye Sport Strand, Zwemmen sneldrogend Yoga Shop Handdoek

€13.83

€21.28

-35 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

Kenmerken:

*1.De unieke capillaire absorptie effect van microfiber maakt de stof de kenmerken van een snelle absorptie van water en droogt snel.

*2.Er is antislip colloïdale deeltjes op de rug, zodat het zachte handdoek kan worden bevestigd op de kussen zonder te schuiven.

*3.Om te voorkomen dat het inademen van bacteriën op de yoga-mat.Het kan voorkomen dat u het inademen van bacteriën of stof als uw gezicht beweegt dicht bij yoga mat en je yoga oefening.

*4.Het effectief kunnen helpen bij het stretchen en balanceren van de yoga oefening en het verbeteren van de veiligheid en het comfort van de beweging.In de loop van de beweging, de concave en convexe van colloïdale deeltjes heeft een goede massage functie op de tong en terug in orde om de bloedcirculatie te bevorderen.

*5.Het is handig voor ons om te wassen en te reinigen met een machine.Het is licht en gemakkelijk te dragen met vele doeleinden.

Specificaties:

Naam van het Product:Yoga mat handdoek

Materiaal:Microfiber stof

Grootte: 63*183cm/24.8*72in

Kleur: Zoals de afbeelding

Pakket inbegrepen :

1 * Yoga Mat Handdoek

1 * Mesh Bag

Opmerking:

(1) Alle foto 's worden professioneel gekleurd, maar door de verschillende omgevingslicht en de verschillende weergave-instellingen van het apparaat, kunnen er een aantal afwijkingen tussen de foto' s en de items zelf.Gelieve te begrijpen.

(2) De gegevens handmatig meten, en kunnen er enkele afwijking, maar het heeft geen invloed op het gebruik.

Tags: yogamat tas, extra grote tpe yoga mat, kork yoga mat, big yoga mat, lululemon yoga, handdoek, mat sport, yoga mat, mesh microfiber handdoek, vak yoga

Materiaal Microfiber Stof
Naam van het Product Yoga Mat Handdoek
Oorsprong CN(Oorsprong)
Grootte 63*183cm

Gratis verzending

U kunt ook graag