De bijenteelt mini-Roken-Bee Rook van de Zender Kit Bijenteelt Tool Bijenteelt Bijenteelt Tools Rook Spuit

€9.29

€13.26

-29 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

Als Je Van Dit Item,Neem Toevoegen Aan Je Verlanglijstje,Indien Je Graag In Onze Winkel,Neem Dan Toevoegen Aan Uw "Winkel-Lijst".Wij Bieden een Grote Bestelling, Grote Korting ,Als U Nog Vragen,Neem dan Contact met Ons, Dank u zeer!!!

:Twee kleuren geleverd willekeurig Voordeel: ● Mensen hebben bekend dat roken kalmeert de bijen.Wanneer bijen ondervinden van de rook, ze zullen beginnen te zuigen honing in het geval dat ze verlaten hun korf door een brand. ● De bee ' s buik zal opzwellen van de honing waardoor het minder snel geneigd zijn gebruik te maken van de stinger. ● Deze duurzame component roken kalmeert bijen en helpt je in je kasten als u nodig hebt voor het uitvoeren van routinematige controles, het samenvoegen van de kolonie en de oogst van de honing. ● Het is gemaakt van roestvrij staal constructie en is uitgerust met een hitteschild om te houden van uw handen koel.De montage van de haak kunt u ophangen wanneer u het gebruik van beide handen.De verwisselbare, geperforeerde bodemplaat met opvouwbare staat zorgt voor een goede luchtstroom.

Tags: bee rook, frame bijenkorf, bee soort shirt, roken, bee, imker frame houder, beekeep, flow korf honing, kooi koningin, bee uit te rusten

Functie 1 De Bijenteelt Roker
Grootte 17cm
Functie 2 bee-roken
Model Aantal BS02

Gratis verzending

U kunt ook graag