Kinderen Foto ' S Tekening Robots Technologie Baby Automatische Schilderen Leren De Kunst Opleiding Machine-Intelligentie Speelgoed Daling Van De Scheepvaart

€67.48

€91.19

-26 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

Functie:

【Intelligente Herkenning, Eenvoudige Bediening】Het kind legt de leren-kaart in de voorkant van de robot, de tekening robot herkent de inhoud van de kaart met de grote ogen, en breekt elke foto in eenvoudige lijnen en vormen en trekt om te laten zien kinderen hoe ze elke stap.

【Educatieve Robot, Kind Tutor】Onze producten omvatten aantal kaarten, math challenge kaarten, brief kaarten en foto books.By het herkennen van deze kaarten, de educatieve robot kan leren kinderen spellen woorden, het berekenen nummers en foto ' s maken.

【Schattige Uiterlijk, Kid ' s Favoriete】Met een rond lichaam, grote ogen en twee flexibele armen, de verschijning van de slimme educatieve robot is veel meer in lijn met de liefde van kinderen in de leeftijd van 2-14. De grootte van de opgenomen kaarten en boeken zijn ook speciaal ontworpen voor kinderen.

【En veilig Spelen met Vertrouwen】Onze schilderij robot neemt een 360-graden-niet-hoekige ontwerp om te voorkomen krassen op kinderen.De hoge kwaliteit ABS materiaal is duurzaam, maar niet moeilijk om te voorkomen dat verwondingen aan de kinderen.Dit product is CE, FCC, ROHS-certificatie, de kwaliteit is gegarandeerd.

【Kindervriend, Ouders Helper】Met het bedrijf van de robot kunstenaars, kinderen kunnen minder tijd besteden aan mobiele telefoons en TV kijkt en hen te helpen groeien gezond.Het is het beste cadeau voor jongens en meisjes, ook voor de drukke ouders.

Beschrijving:

Een perfect cadeau voor kinderen.

Help drukke ouders hun kinderen te begeleiden om op te groeien.

Ontwikkeling van kinderen, schrijven, berekening en tekening vaardigheden.

Het bevorderen van de intellectuele ontwikkeling van kinderen.

Begeleiden van uw kinderen opgroeien en gezond.

Specificatie:

Materiaal: ABS

Gewicht: 520g

Vermogen: 5V2A

Batterij: 2600mAh

Oplaadtijd: 2,5 uur

Werktijd: 3hours

Leeftijd: 2-14 jaar

Het pakket omvat:

1*Het Tekenen Van Robot

26*Brief Kaarten

4*Wiskunde Kaarten Uitdaging

24*Picture Kaarten

10*Aantal Kaarten

4*Activiteit Boeken

2*Pennen

1*USB-Kabel

1*Handleiding

Tags: robot, robot vector, crème tattoo, robot speelgoed, wax voor een auto, vector robot russisch, diamond verf, anki robot, tekenen machin, 1090mhz

Type Andere
Materiaal Kunststof
Model Aantal Kinderen Foto ' S Tekening Robots
Gebruik Huis DIY
Oorsprong CN(Oorsprong)

Gratis verzending

U kunt ook graag