Auto Service Muur Teken Wandklok Modern Design Schadehersteller Vinyl Record Wandklok Wand Decor Voor Auto Monteur Service Winkel

€16.51

€19.42

-14 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

Vinyl LP Retro wandklok

We maakten onze klokken van de oude , gebruikte vinyl.

Dankzij onze passie voor muziek we geven een nieuw leven voor oude en vergeten vinyl records, we maken ze functioneel, mooi en goed uitziende onderdeel van uw interieur.

Ook voor alle eco-vriendelijke mensen - het gebruik van vinyl als een nuttig materiaal vermindert het verbruik van nieuwe grondstoffen.

Nog steeds, muziek fans moeten niet bang zijn - maken we onze klokken van records die u niet langer speelbaar - dat is de reden waarom albums hebben minder krassen.

SPECIFICATIE:

Alle klokken zijn gemaakt van 12 inch (30 cm) gerecycled vinyl.De werkelijke grootte na de knip zal variëren afhankelijk van de vorm.Wijzerplaat van de klok is een Sticker Vinyl Record Label Willekeurig Verzonden Het Type van batterij: 1 x AA Batterij (Niet inbegrepen)

DE KLOK MECHANISME:

We maken gebruik van hoge kwaliteit stille drijvende balans mechanismen.We zouden niet willen storen in uw slaap.Uw goede nachtrust is van groot belang voor ons.

VERPAKKING

De klok is te verzenden in een duurzame, esthetische verpakking gemaakt van gerecycled papier.Alles wordt professioneel verpakt, we maken gebruik van piepschuim in beschermende afstandhouders om uw product om bestand te zijn tegen alle uitdagingen die tijdens de verzending zijn :).Wij stellen alles in het werk om uw pakket zijn bestemming bereikt zo snel mogelijk en onbeschadigd.

HET VERBETEREN VAN UW WONING KIJKEN

Een prachtig geschenk voor elke gelegenheid en een goede decoratie voor een slaapkamer, een kind, een woonkamer, een bar, een winkel, een café, een restaurant en partijen.

LED-Verlichting Functie:

De controller werkt de on/off en standen van de lampjes.Het is klein en erg handig.De Remote Controller moeten een CR2025 batterij (NIET meegeleverd) aan op de functie.De verlichting zelf hebben een zeer mooie uitstraling.Er zijn 7 kleuren en 3 helderheid modi.In het geval u de bestelling klok met achtergrondverlichting, krijgt u Een vinyl klok met led-lineair; -IR RGB-LED afstandsbediening; -1.8 meter USB kabel; -De 5V adapter ook worden verzonden samen volgens uw afleveradres in.

Welkom In Een Aangepaste Volgorde

"ALS HET IDEE MAAR NIET VAN HET ONTWERP?LATEN WE EEN NIEUWE SAMEN! – Laat ons weten wat je graag zou zien op uw speciale klok en bereiden we een nieuwe voor u ontwerpen.Ons design team zal schetsen van uw klok in de meeste gevallen binnen de 24 uur.Je zal in staat zijn om een review te geven, commentaar te leveren en vragen om herziening (indien nodig) totdat u volledig tevreden bent met het ontwerp."

Tags: rond de klok mechanisme, fashion muur kijken, auto klok voor, voor de ziel, clockwork speelgoed, de moderne wandklokken, grote wandklok station, klok mechan, wand klok, klokken muur home decor woonkamer hout

Combinatie Scheidt
Stijl Classic
Model Aantal GIT-0816
Materiaal Behuizing Andere
Vorm GEOMETRISCHE
Breedte 30cm
Materiaal Andere
patroon abstract
Diameter 30cm
Oorsprong CN(Oorsprong)
Motivity Type QUARTZ
Type Beeldscherm Naald
Functie Antieke Stijl
Formulier Één Gezicht
Type Klokken
Toepassing Zijn Plaatsing Woonkamer
Wandklok Type Andere

Gratis verzending

U kunt ook graag