6pcs 24cm Wit vast Schuim DIY Kegel Kinderen Handgemaakte Ambachtelijke Kegel Accessoires voor Thuis-Ambacht Kerst

€3.12

€5.19

-39 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

Beschrijving

Deze ambachtelijke schuim kegels zijn het perfecte materiaal voor een knutselwerkje.Ze zijn makkelijk te maken in wat je wilt, zoals een cake pop staan, taart dummy, bloemstuk etc.Het is geweldig voor de kinderen activiteiten in de kerk, kleuterschool, kleuterscholen, of thuis.Geweldige DIY-project voor alle leeftijden!

Kenmerken

- Kleur: Wit.

- Materiaal: Foam.

- Grootte: 24 x 9.2 x 9.2 cm.

- Ambachtelijke schuim kegels zijn de perfecte accessoire voor een knutselwerkje.

- Schuim kegels zijn makkelijk te maken in wat je wilt, zoals een cake pop staan, taart dummy, bloemstuk middelpunt, en andere decoratie.

- Grote ambachtelijke project voor kinderen in de kerk, kleuterschool, kleuterscholen, of thuis.

- Gebruik ze om te vieren dat de winter, Kerst, en oud en Nieuw.Zij kunnen worden geschilderd, gekleurd, vastgemaakt en geplakt.Geweldige DIY-project voor alle leeftijden!

- Een kinderen educatief speelgoed dat de fantasie stimuleren.

- Warme Tip: Geachte koper, te wijten aan de verlichting effect, beeldschermen helderheid, handmatige meting, etc., er kunnen kleine verschillen in de kleur en de grootte van de foto en het artikel.Hoop dat je kunt begrijpen!Dank u!

6 x Schuim Kegels

Tags: foam wit, Schuim, gevulde polystyreen schuim, 4 mm eva-schuim, lijm ambachtelijke schuim, ambachtelijke schuim, filler polystyreen schuim, r polystyreen schuim, anti ruis mat, machine polystyreen schuim

Merknaam NICEXMAS
Oorsprong CN(Oorsprong)

Gratis verzending

U kunt ook graag