PCI-express 3.0 x16 om x16 Jumper Kabel 16x PCI-Express Tx voor Tx / Tx naar Rx PCIe voor de raad van truien, extender, adapter, FPGA

€28.08

€29.55

-4 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

ADT-Link PCI-express 3.0 x16 Jumper Kabel Merknaam: ADT-LINK

Naam van het Product: PCIe x16 jumpers kabel

Product model: R33SS, R33FF, R33NS, R33NF

Transfer snelheid: PCIe 3.0 x16-volledige snelheid, 128G/bps (Max.)

Draad lengte: 3 ~ 100 cm, de lengte kan worden aangepast,

Toepassing: PCIe x16-board-to-board jumpers , extender , adapter , flexibel , inklapbaar , pluggable

Bedrijfstemperatuur: -20 ~ 80oC

Voldoet Aan RoHS: Ja

Als uw toepassingen maakt gebruik van een moeder bord dat moet verwijzen naar een andere PCB via PCIe, en dat PCB heeft PCIe-connectors in plaats van de rand van de vingers, dan de PCIe-Jumper Assemblies kunnen passen bij uw behoefte.Alle van de snelheid en de flexibiliteit van de oorspronkelijke ADT Extender Vergaderingen, maar voor een kaart naar kaart aanvragen.

ADT PCIe Jumper producten Part-Nummer Beschrijving:

Lengte van de kabel Beschrijving:

De lengte van de draad verwijst naar het deel van het zichtbare draad.Het omvat niet de PCB en de connector.Voor de draad lengte, raadpleeg dan de 5cm blauwe pijl in de afbeelding hieronder.

Het voordeel van het Product:

1. Draad voordeel, met duits gepatenteerd geïmporteerd wire), Taiwan geïmporteerde Hoge kwaliteit aansluiting, hoge frequentie ondersteuning voor PCI-E 3.0 stabiele overdracht.

2. Kabel lengte voordeel, van 5 cm tot 1 m, draad op lengte kunnen worden aangepast aan de behoeften van de klant.

3. Het differentieel signaal niet via ontwerp, er is geen signaal verzwakking storingen probleem van de parasitaire capaciteit en parasitaire zelfinductie, en er is geen CAF micro kortsluiting, en het product is duurzaam.

4. Het product maakt gebruik van hoge kwaliteit materialen, PCB fabricage van precisie -, koper-dikte is ingedikt tot 1oz, gouden vinger goud inhoud is voldoende, vergulde voet heeft goede elektrische geleidbaarheid, die kan verminderen het blauwe scherm van de crash veroorzaakt door de toename van de oxidatie en roest.De transmissie van het signaal is stabiel op volle toeren en er is geen compatibiliteit probleem.

5. De kabel die wordt gebruikt in het product zelf is zeer duurzaam.Het wordt beschermd door een PCB-pakking met een dikte van 3 mm in de metalen lassen punt, en is vastgemaakt met schroeven en zeskantmoeren.Het product is sterk en betrouwbaar en bestendig te trekken, anti-interferentie veroorzaken, en niet zullen worden gebroken.De nagel probleem.De draad kan worden gebogen en gevouwen zonder invloed op het gebruik.

6. PCB dwerg en vet design, dwerg zal niet vast komen te zitten op de grafische kaart, vet en lange ontwerp te maken van de raad van bestuur makkelijker te installeren, waardoor de kans op schade.

Q&A:

Is er een EMI-afgeschermde Kabel?

De extender maakt gebruik van de nieuwste materialen voor EMI afscherming met vijf zool platte kabels design.Deze techniek maakt het mogelijk om elke kabel volledig bedekt zijn door elektromagnetische interferentie afscherming met geleidende polymeer te beschermen tegen inkomende of uitgaande van de uitstoot van elektromagnetische frequenties, het minimaliseren van de verstoring en aantasting van het op de prestaties en het verminderen van het gewicht van de extender.

Kabel dikte?Kan het worden gebogen?

De dikte van de draad is 1,4 mm en kan worden gebogen en gevouwen zonder invloed op het gebruik.

Is er een PCIe-Tx-Rx-signaal wisselen?

Het PCI-express signaal spoor van dit product verwijst naar de volgende foto.

Model R11SS signaal extensie functie, PCIe-signaal directe verbinding heeft geen conversie, Tx op Tx, Rx Rx, geschikt voor Springen, Uitbreiding gebruiken.

Model R11NS differentiële signalen worden uitgewisseld, PCIe differentiële signalen Tx naar Rx, Rx naar Tx, geschikt voor Master-Slave-toepassingen.

Foto:

Tags: pxi, adt link, rx tx, FPGA, jumper ontvanger, blauw-tv, ontwikkelen van bestuur van de fpga, raad pci, jumper t12, raad van pcb van de fpga

Type PCI-Express Kabels
Producten Status Voorraad
Merknaam ADT-Link
Model Aantal r33

Gratis verzending

U kunt ook graag