Onderwijs tanden poetsen pop Tandheelkundige Kliniek cadeau Leopard Dinosaurus Leeuw Mooie dieren het poetsen van tanden tand model pop

€91.19

€101.32

-9 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

Tandheelkundige meest populaire product & nieuwe tentoonstelling te zien item een Hoge kwaliteit materiaal

100% vrij van chemisch irriterende geur

100% veilig voor de mens.

Kleur:

1. Wij werken zeer hard om te zorgen voor een optimale weergave van de stijl en de kleur van het product door middel van onze foto ' s en beschrijvingen.

2. Als de Koper het is uw verantwoordelijkheid om te lezen en te begrijpen de kleur beschrijving zoals die is kleur van het artikel dat u koopt.Als u twijfelt, stuur een email voor meer uitleg.

3. De echte kleur van het artikel kan enigszins afwijken van de getoonde foto ' s op de website, veroorzaakt door vele factoren, zoals de helderheid van uw monitor licht en helderheid.

4. Kies uw product zorgvuldig en alle vragen te stellen alvorens te bieden.We houden van vragen, dus stel je vraag!

Verpakking: 1 stuks

Gedetailleerde Afbeeldingen

Certificaten

Betaling

T/T de overdracht /western union / pa ypal acc epted.

Voorwaarden van verkoop

Internationale Koper - Let op de invoerrechten van, de belastingen en de lasten zijn niet inbegrepen in de puntprijs of de verschepende lasten.Deze lasten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

Gelieve te controleren met het douanekantoor van je land om te bepalen wat deze extra kosten voorafgaand aan het bieden/buyi ng.

Feedback

Bieden wij u 100% tevreden bent met uw aankoop!

We hebben gepost positieve feedback voor je en hoop dat je het zal hetzelfde doen voor ons.

Als u niet tevreden bent om welke reden dan ook, geef me een kans, en ik zal geen al te grote inspanningen om op te lossen.

Over ons OAO Dental Equipment is een professionele onderneming die gespecialiseerd is in onderzoek en ontwikkeling, productie en marketing van tandheelkundige apparatuur.

Onze belangrijkste producten omvat een Hoge en een Lage snelheid van het handstuk, LED Curing Light, Scaler, Tandheelkundige unit, Artsen' Stoel, Olie-vrije compressor van de lucht, Gutta-cutter, Endodontische behandeling, Intra-orale camera, Micro-motoren, Tandheelkundige lampen, Sterilisator en tandtechnische accessoires etc.

De "superieure kwaliteit, redelijke prijs en voldoende service" is ons principe.We zijn oprecht verheugen ons op het samenwerken met bedrijven uit de hele wereld voor wederzijds voordeel van samenwerking van een bedrijf met een schitterende toekomst!

Tags: dental education modellen, tandheelkunde cadeau, ijs grijper spike voor schoenen, dental model tanden, tand-model, beeldjes tandheelkundige, leuke tand, tandheelkunde modellen, de menselijke tand, zwijnen tanden

Model Aantal OAO-YY40
Merknaam DEASIN
Item Type Tanden Bleken
Grootte Moderate
Pakket Kartonnen Doos
Toepassing Tandheelkundige Areal
Gebruik Onderwijs model
NET WT 250g
Certificaat CE ISO
Stof de puberteit
voorwaarde Nieuw

Gratis verzending

U kunt ook graag