Voor de Gigabyte GA-970A-DS3P Originele Desktop Moederbord 970A-DS3P voor AMD 970-Socket AM3 AM3+ DDR3 Koop

€48.90

€59.63

-17 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

Paklijst: 1* moederbord 1* I/O plaatje is Er een andere versie van het moederbord RVE.XXX , laat dan een bericht of neem contact op met ons, laat ons weten wat uw eisen, anders zal ik worden willekeurig geleverd!Let op!De foto is slechts een verwijzing, niet van uw bestelling.Neem contact met ons op of om boodschap!

Alle Moederborden getest voor verzending. 1. stel CPU & RAM.De macht op om te testen of het scherm goed werken. 2. Geïnstalleerd met ventilator, accu, toetsenbord, geluidskaart, netwerkkaart inschakelen om te controleren of de bios-nummer correct is. 3. Muziek afspelen om te controleren audio en oortelefoon ok. 4. Zie het als de batterij kan normaal is opgeladen en ontladen. 5. Dan touchpad, usb-slots en alle lichten uit. 6. Run 3D mark 7. Start de Windows.

We hebben altijd ons best doen om de beste dienst te verlenen en de betrouwbare producten voor elke klant.Neem contact op met ons het probleem op te lossen vóór het verlaten van negatieve feedback

Als u vragen heeft,gelieve te voelen vrij om contact met mij op.U krijgt een goede service en snelle verzending wanneer u de aankoop van ons product.

Tags: geval itx, witte gigabyte moederbord, radeon, glas gigabyte, am3 cpu, 1155 moederbord, am3, asus moederbord met am3, AM4, moederbord pc

Toepassing Desktop
Merknaam Gigabyte
Maximale Ram-Geheugen Capaciteit 32 GB
Model Aantal GA-970A-DS3P
Form Factor CEB
Geheugen-Type DDR3
Chipset AMD 970
Type Aansluiting Socket AM3+
Met CPU No
Geheugen Bank 4 DIMM DDR3
Fabrikant Van De Chipset AMD
Harde Schijf-Interface GA-970A-DS3P
CPU-Type AMD
Grafische Kaart-Type Niet-Geïntegreerde
Item Conditie gebruikt
Poorten USB 3.0
Pakket No
FSB / HT GA-970A-DS3P
Geheugen kanaal Vier

Gratis verzending

U kunt ook graag