FFYY-3D-Printer Delen Maan het Licht van de Lamp van de Raad Van 16 Kleuren Remote Control Nacht Licht Circuit LED-lichtbron USB Opladen met Batt

€5.45

€7.27

-25 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

Product configuration: 3D printing Maan lamp lichtbron

Instructie voor gebruik: eerste Druk kort op de -geel licht, tweede korte raak-wit licht, derde korte raak - power off.

wanneer de spanning is ingeschakeld, kunt u lang Drukt, Traploos aangepast zal maken om de helderste of het donker.neem dan gebruik van USB of mobiele lader

Materiaal:Kunststof + metaal

kleur:Foto Kleur

Inhoud Van De Verpakking:

1 * Licht printplaat met Batterij

1 * USB-naar-DC Kabel

1 * remote control

Alleen de inhoud van de verpakking, andere producten zijn niet inbegrepen.

Opmerking: het Licht schieten en de verschillende displays kan de kleur van het item in de afbeelding een beetje verschillend van het echte ding.De meting toegestaan fout is +/- 1-3cm.

Verzending:

Wanneer u een bestelling plaatst, kiest u alstublieft een verzendmethode en betaling van de bestelling inclusief de verzendkosten.Wij sturen de artikelen binnen 7 dagen nadat je?betaling is voltooid.

We doen geen uarantee levertijd op alle internationale zendingen als gevolg van de verschillen in douane clearing keer in de afzonderlijke landen, die mogelijk invloed hebben op hoe snel uw product wordt geïnspecteerd.Houd er rekening mee dat de kopers zijn verantwoordelijk voor alle extra douane kosten, makelaarskosten, de invoerrechten en de belastingen voor de invoer in uw land.Deze extra kosten kunnen worden verzameld op het moment van levering.

Wij vergoeden niet de verzendkosten voor zendingen geweigerd.

De verzendkosten zijn niet inbegrepen belastingen bij invoer, en de kopers zijn verantwoordelijk voor de douane.

Geeft als resultaat:

We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.

Wij betalen u als u retourneren binnen 15 dagen na ontvangst van de artikelen om welke reden dan ook.Echter, de koper moet ervoor zorgen dat de items teruggestuurd worden in hun oorspronkelijke voorwaarden.

Indien de zaken zijn beschadigd of kunnen verloren gaan wanneer zij worden teruggezonden, zal de koper aansprakelijk zijn voor dergelijke schade of het verlies, en wij geven de koper een volledige terugbetaling.

De koper moet proberen om een schadeclaim in bij het logistieke bedrijf

het herstellen van de kosten van de schade of het verlies.De koper zal verantwoordelijk zijn

voor de verzendkosten voor het retourneren van de items.

Garantie & Onderhoud:

Wij bieden de 1 maand gratis vervanging.

Kopers kunnen de aanvraag voor een vervanging binnen de 15 dagen na uw ontvangst van het product.De koper dient het product te retourneren in de originele voorwaarden van ons en dient zelf de verzendkosten voor

retourneren.

Wij bieden ook 12-monthfree onderhoud.De koper dient het product te retourneren in de originele voorwaarden van ons en dient zelf de verzendkosten voor het retourneren.

Indien van een onderdeel moet worden vervangen, dient de koper ook betalen voor de costsof de onderdelen die moeten worden vervangen.

Voor het retourneren van de items, gelieve te bevestigen het adres van de afzender en de logistieke methode met ons op.Nadat u geeft de items van de logistieke bedrijf, stuur ons dan de tracking-nummer.

Zodra we de punten ontvangen, zullen wij de reparatie of vervanging laat ze zo snel mogelijk.

Feedback:

Uw tevredenheid en positieve feedback is voor ons zeer belangrijk.

Laat positieve feedback en 5 sterren als je tevreden zijn met onze producten en diensten.Als u problemen heeft met onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback.We zullen ons best doen om problemen op te lossen

en u voorzien van de beste klantenservice.

Tags: ender 3 rail, 3d printer accessoires profiel, hotend, maan lamp led circuit, 3d-moederbord, delta 3d-printer accessoires, led controller, icl7107, 3d max, ender 3 schroef

Oorsprong CN(Oorsprong)
Item Type heatbed
Merknaam semoic

Gratis verzending

U kunt ook graag