433Mhz Universele Draadloze Remote Control Schakelaar DC12V 4CH Relay Ontvanger Voor Elektrische Poort Licht van de Lamp van de Auto in de Garage Deur-Schakelaar DIY

€4.14

€7.01

-40 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

433Mhz Universele Draadloze Remote Control Schakelaar DC12V 4CH Relay Ontvanger Voor Elektrische Poort Licht van de Lamp van de Auto in de Garage Deur-Schakelaar DIY

Technische Gegevens: 1. Het werk Voltage:DC12V 2. Ruststroom:5mA 3. Het werk Frequentie:433Mhz 4. Het ontvangen van Gevoeligheid:-104dBm 5. Functie optie:Tijdelijk/Toggle/Vergrendeld 6. Modulatie Mode:VRAAG 7. Bijpassende Mode: Intelligent Learning code 8. Output Mode:Droog contact /Voltage uitgang 9. Shell:Ja 10. Het werk temperatuur : -30~+80 11. PCB afmetingen:73x53(mm) +V — Positieve pool-ingang GND — Negatieve pool ingang 1 —KC1 Normaal Gesloten van het relais (NC) 2 —KC1 Gemeenschappelijke van het relais (COM) 3 —KC1 Normaal Open van relais (NO) 4 —KC3 Normaal Gesloten van het relais (NC) 5 —KC3 Gemeenschappelijke van het relais (COM) 6 —KC3 Normaal Open van relais (NO) 7 —KC2 Normaal Gesloten van het relais (NC) 8 —KC2 Gemeenschappelijke van het relais (COM) 9 —KC2 Normaal Open van relais (NO) 10 —KC4 Normaal Gesloten van het relais (NC) 11 —KC4 Gemeenschappelijke van het relais (COM) 12 —KC4 Normaal Open van relais (NO) Als het relais bekrachtigd, NO en COM aangesloten.Specificaties Van De Afstandsbediening: frequentie: 433.92 MHz Voeding door 3V knoopcel Knop batterij (Batterij inbegrepen ), Materiaal: PVC.Knop: 4 knoppen Afmeting: 55 x 30 mm) Werkend voltage: 3V Werkende Stroom: 12mA zendvermogen: 10mw-Modulatie mode: VRAGEN (BEN).Type codering: Leren.Transfers afstand: 80m Merken: Verschillende opties zijn verschillende pakketten:

Pakket 1 inclusief: Slechts 1 EV1527 Leren code Afstandsbediening * 1pcs ;

Pakket 2: (Alleen 1 ontvanger) Ontvanger module (KR1204 ) *1pcs ( inclusief Schelp ) ;

Pakket 3: 1 Stuks * Ontvanger-module (KR1204) ( inclusief Schelp ) , 1 Pc ' s * Afstandsbediening (inclusief batterij ) ; Pakket 4: 1 Stuks * Ontvanger-module (KR1204) ( inclusief Schelp ) , 2 Stuks * Afstandsbediening (inclusief batterij ) ; Gratis Geschenk: Kruis schroevendraaier * 1pcs.Let op: Elk pakket krijgen alleen 1 st kruis schroevendraaier als een gratis gift, ongeacht hoeveel u besteld.

Over de werkwijze:

1. Tijdelijke/Jog: Druk op en houd deze ingedrukt->aan; Loslaten->Uit

Blijven drukken op een knop van het corresponderende kanaal werkt /op;

Maak uw vinger stop/UIT .

(4 channel-switch(ontvanger) hebt 4-knops afstandsbediening (zender ))

2. Schakelen/Self-Vergrendeling: Drukken->aan; nogmaals Drukken->Uit

Druk op een toets voor één keer de corresponderende kanaal werken/op;

Druk opnieuw op dezelfde knop stop/UIT .

(4 channel-switch(ontvanger) hebt 4-knops afstandsbediening (zender)).

3. Vergrendeld/Inter-Slot: Drukken->aan; Druk op een andere knop drukken->Uit

Druk op een toets voor één keer de corresponderende kanaal werken/op;

Druk op een andere knop stop/UIT(Op dezelfde tijd, een ander corresponderende kanaal werkt) .

( 4 channel-switch( ontvanger) moet 4 knoppen voor afstandsbediening (zender).

De instelling van de werkwijze:

1. Tijdelijke Modus: druk op een moment dat de learning key-knop op de ontvanger van bestuur ( Led indicator op de ontvanger raad van bestuur zal signalering tegelijkertijd ),en druk op een van de toets van de afstandsbediening , signalering drie keer door de afstandsbediening LED-indicator informeert over het instellen van tijdelijke mode succesvol .

2. Toggle Mode: druk op twee keer de learning key-knop op de ontvanger van bestuur( Led indicator op de ontvanger raad van bestuur zal signalering tegelijkertijd ),en druk op een van de toets van de afstandsbediening , signalering drie keer door de afstandsbediening LED-indicator informeert over het instellen van toggle mode succesvol .

3. De vergrendelde Modus: door op drie maal het leren belangrijke knop op de ontvanger van bestuur ( Led indicator op de ontvanger raad van bestuur zal signalering tegelijkertijd ),en druk vervolgens op de eerste van de afstandsbediening ,volg op de afstandsbediening , signalering drie keer door de afstandsbediening LED-indicator informeert over het instellen van de handmatige modus met succes ( eerste knop staat voor op , de tweede knop voor af ).

4. 2CH kortstondige + 2CH Toggle : drukken op vier keer het leren belangrijke knop op de ontvanger van bestuur(Led indicator op de ontvanger raad van bestuur zal signalering tegelijkertijd ),en druk op een van de toets van de afstandsbediening , signalering drie keer door de afstandsbediening LED-indicator informeert over de instelling met succes .

5. 2CH Kortstondige + 2CH Vergrendeld : als u vijf keer de learning key-knop op de ontvanger van bestuur ( Led indicator op de ontvanger raad van bestuur zal signalering tegelijkertijd ),en druk op een van de toets van de afstandsbediening , signalering drie keer door de afstandsbediening LED-indicator informeert over de instelling met succes .

6. 2CH Schakelen + 2CH Dicht : indrukken zes keer de learning key-knop op de ontvanger van bestuur( Led indicator op de ontvanger raad van bestuur zal signalering tegelijkertijd ),en druk op een van de toets van de afstandsbediening , signalering drie keer door de afstandsbediening LED-indicator informeert over de instelling met succes .

7. 2CH Vergrendeling + 2CH Dicht : indrukken zeven keer de learning key-knop op de ontvanger van bestuur( Led indicator op de ontvanger raad van bestuur zal signalering tegelijkertijd ),en druk op een van de toets van de afstandsbediening , signalering drie keer door de afstandsbediening LED-indicator informeert over de instelling met succes .

8. Verwijderen van de bestaande afstandsbedieningen gegevens: het drukken van acht keer het leren belangrijke knop op de ontvanger van bestuur , de LED indicator op de ontvanger board knippert acht keer , de bestaande afstandsbedieningen zijn verwijderd.

OPMERKINGEN:

1. Gelieve niet in rekening gebracht operatie, moet u het uitschakelen van de stroom, en de werking na het testen en corrigeren van elektriciteit.

2. Gelieve zo snel mogelijk te wijzigen van de batterij wanneer de afstandsbediening spanning onvoldoende is, kan (als de accu spanning onvoldoende is, over het algemeen dicht bij het zenden )

Tags: ios relais ontvanger, auto-exterieur sticker, 6-kanaals afstandsbediening schakelaar, poort sleutelhanger, kast deur schakelaar, remot control schakelaar, dynaudio vw, draadloze zender-ontvanger omkeren, control gate, radio relay

Het Ontvangen Van Gevoeligheid >97dbm
Certificering ROHS
RF-het werk modus superheterodyne
Het Switch-Type Afstandsbediening
Merknaam joydeal
Garantie 1 Jaar Garantie draadloze afstandsbediening met 433 mhz-relais 4 channel-switch
Afstandsbediening Afstand Kerst Lampadas Decor LED spot Lamp DC 12V Draadloze RF-Regelaar
het werk temperatuur -30~+80 graden
Kenmerken DC 12V 4CH RF Wireless Remote Control Systeem teleswitch zender TX
PCB afmetingen 68*47*26(mm)
Item Type Schakelaars
Model Aantal 433MHz RF Wireless Remote Control System Ontvanger + Zender
Ruststroom 5mA
Materiaal Kunststof
Shell Ja
Huidige 3A
Modulatie Mode VRAGEN
Draadloze Communicatie RF 433 mhz
Type Codering Intelligente 1527 2262 Leren Code
Uitgang NO , NC , COM

Gratis verzending

U kunt ook graag