ANENG 0-9990ppm Digitale TDS Totaal Opgeloste vaste Stoffen Meter Pen Kwaliteit van het Water Zuiverheid TEMP/PPM Testen van de PH Meten

€6.70

€7.89

-15 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

Beschrijving:

Een TDS meter is een kosten-effectieve en gemakkelijke digitale tool om direct uw algemene kwaliteit van het water, bieden veel gemak voor u en uw gezin om een meer schoon water.

Kenmerken:

TDS meter meet principe is het meten van de elektrische geleidbaarheid van water en indirect weerspiegelt de TDS-waarde.Test de onzuiverheden in het water, zoals sommige elementen van oplosbare zouten, ionische organische stof, zware metalen ion, etc, biedt veel gemak voor u en uw gezin om een meer schoon water.Het ondersteunt de hold-functie die u kunt opslaan meetresultaten voor het gemakkelijk lezen van en opnemen.Automatische power-off-functie maakt het mogelijk om power off na 5 minuten zonder bediening, om energie te besparen.De TDS meter kan worden op grote schaal gebruikt voor de aquarium -, dranken -, kwaliteitscontrole -, vis broed -, voedsel verwerking, laboratorium, scholen, hogescholen, zwembaden, etc.

Hoe te Gebruiken:

1. De beschermkap en druk op de ON/OFF toets voor het aanzetten.

2. Zet het in de klaar om te testen oplossing en de oplossing hoogte mag niet meer bedragen dan 4 cm (vanaf het uiteinde van de sonde om te beginnen)

3. Het roeren van de meet-probe in de oplossing worden getest voorzichtig voor stabiele gegevens lezen.

4. Na gebruik, gelieve te vegen en droog de sonde met een doek, en zet de beschermkap voor de opslag.

Specificaties:

TDS Bereik: 0-9990ppm

Temperatuur Bereik: 0-99 ℃

Nauwkeurigheid: ±2%

Het Type van batterij: 2 * 1,5 V LR44 Batterijen(inbegrepen)

Afmetingen: Ca. 15.5*3*1.8 cm/6.1*1.18*0.71 in

Gewicht: Ca. 70g

Opmerking:

1.TDS (Totaal Opgeloste vaste Stoffen) is een maat voor de gecombineerde inhoud van alle anorganische en organische stoffen in een vloeistof in de moleculaire, geïoniseerd of micro-granulaat (colloïdaal sol) geschorst vorm.

2.TOD-metingen wordt beïnvloed door de temperatuur, dus voor temperatuur compensatie om de juiste metingen, drukt u op de "hold" knop voor vaste numerieke waarde in een paar minuten.

3.De numerieke waarde van de TDS is groter betekent meer water ontbinding van stoffen en de numerieke waarde van de TDS is kleiner betekent minder water oplossen vaste stoffen.Verminderd met de totale ontbinding van vaste stoffen, meer water te zuiveren voor u.

Paklijst

Pakket Inbegrepen:

1 * TDS Tester

Tags: m5stickc, arduino schroef, ph-pro watermeter, zacht water ppm, oog meter, water ppm meter, pen ph-meter water, lcd-volt meter, eten ph-meter, dc lcd

TDS Bereik 0-9990ppm
Met Tegenlicht Of Niet No
Temperatuur Bereik 0-99c
Accu Type 2 * 1,5 V LR44 Batterijen(inbegrepen)
Nauwkeurigheid ±2%
Merknaam aneng
Grootte Approx. 15.5*3*1.8cm/6.1*1.18*0.71in
Gewicht Approx. 70g
Type Beeldscherm Digitaal
Model Aantal 1253862

Gratis verzending

U kunt ook graag