DMX-512 Draadloze PCB Module Raad met Antenne 2-in-1 Zender & Ontvanger Voor het Bewegen van het Hoofd DMX Controller Partij Lichten Controle

€63.00

€89.99

-29 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

Kenmerken:

Klein in formaat, makkelijk aan te passen voor het interieur van de toegang verlichting.Één toets te bedienen, tricolor LED weergeven.Verzenden van een standaard DMX512 protocol data van de controller, die ook kan uitzenden de verlichting en de verlichting van het DMX512 protocol-gegevens aan. 126 zenders automatisch springen frequentie, hoge anti-jamming vermogen ervoor te zorgen dat het werken aan de betrouwbaarheid. 7 groepen van de ID-code in te stellen, de gebruiker kan gebruik maken van de 7 groepen individuele draadloos systeem zonder enige interferentie met elkaar op dezelfde plaats.Input voltage: 5 VDC Werk frequentie sectie: 2,4 GHz ISM-band, 126 kanalen frequentie sectie Max dect-tarief: 20 dbm Receiver gevoelig: -94dBm Signal port: RS485 of CPU-serie haven AURT.

Opmerking:

Blauwe PCB-Raad is het beter voor de Ontvanger, Groene PCB Board Zender en Ontvanger

Handleiding

ID-code en LED kleur die overeenkomt met de correlatie: 1:ROOD 2:GROEN 3:ROOD+GROEN = GEEL 4:BLAUW 5:ROOD+BLAUW = PAARS 6:GROEN+BLAUW = CYAAN 7:ROOD+GROEN+BLAUW = WIT, Drukt u op toets 1 om aan te geven ID-instelling, drukt u op opnieuw instellen ID, ID waarde toevoegen 1 telkens door een druk op.

Grootte:

Aansluiting Draad :

RODE --- Vcc +5V ZWART ---Gnd XLR DMX1 GEEL --- XLR-DMX2 WITTE --- XLR-DMX3

Opmerking:

Alleen voor gebruik binnenshuis. 1 jaar garantie, repairment, gratis vervangende behalve beschadigd kunstmatig.De fabrikant willn ' t bieden gratis service in de garantie periode als een gerepareerd of niet-afgetopte was gebeurd Het is beter om terug te keren naar de fabrikant als repairment is moet, doe repairment tenzij een gekwalificeerde elektricien.De conditie moet worden onder een temperatuur van -20°C~+45°C, 10%~90%RH, geen bevriezing, zodat het leven.Het kan niet worden gedekt door een superstratum, moet worden geveegd periodly om te voorkomen dat stof.

VEELGESTELDE vragen:

Q : Kan ik deze met microfoons ?Kan ik gebruik maken van de draadloze microfoons ?A : Nr.....dit is voor draadloze DMX-sturing van de verlichting geen audio .Q: Kan gebruiken voor de ontvanger en de zender ?A; Ja, 2-in-1 Q : Welke volt kan ik kiezen ?A : De werken volt 5V Q: hoeveel metters voor communicatie op afstand?A: De standaard, betrouwbare en veilige communicatie-afstand tussen de zender en de ontvanger is 700 meter.

Tags: dmx512 draadloos, dmx led, land feestverlichting, artnet dmx, 12 dmx dimmer, dmx controle, dmx-512 programma, dj mixer, dmx splitter dmx512, akai dj-controller

DMX Signaal Interface rs485
Spanning 5V
Modulatie GFSK
Werk Frequentie-Sectie 2.4 G ISM, 126 kanalen, frequentie sectie
Max Dect-Tarief 20 dBm
CPU 32-bits ARM Core
Merknaam BOOMROAD
Communicatie Op Afstand 500M (Zichtbare Afstand)
Automatisch Opnieuw Opstarten Trigger Ingebouwde WDT (watchdog timer)
Model Aantal Draadloze PCB Module
Omgevingstemperatuur Relatieve Vochtigheid 5 tot 95% (Niet-Condenserend)
Werkende Temperatuur -40 ~ 85 Celsius
Gevoeligheid ontvanger -94 dBm
Gelegenheid Professionele Stage & DJ
Item Type De Verlichting Van Het Stadium Effect
Kracht 3W
Stijl DMX Fase Licht
Temperatuur bij opslag -65 ~ 150 Celsius
Oorsprong CN(Oorsprong)

Gratis verzending

U kunt ook graag