De Intelligente Thermostaat Één Gat Constante Temperatuur Van Het Water In Bad Pot, Time-Water Bad Verwarming

€33.77

€42.22

-20 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

Naam: Constante temperatuur van het water in bad

Voltage: het 220V/50HZ

Vermogen:150W Afmetingen: 19*21.5*15 cm

Binnendiameter: 16 cm Diepte: 10 cm

Pakket gewicht: 2kg

voordeel:

1. SCR besturing, kan uitvoeren voor een lange tijd voor 24 uur, en er is geen tikkend geluid tijdens het uitvoeren,

2. De intelligente thermostaat (automatisch verkleinen de verwarming snelheid vóór het bereiken van de ingestelde temperatuur),

3. De unieke transparante beker houder (deksel) is minder gevoelig voor roest dan gewone ijzeren deksels, en het is gemakkelijker voor gebruikers om de oplossing te zien in.

4. Vergroot temperatuur sensor

5. Controle juistheid en temperatuur fout kan worden aangepast.

6. Automatisch onthouden van de gebruiker ingestelde temperatuur, het is niet nodig om opnieuw de volgende keer wordt ingeschakeld.

Opmerking: 1. Als u kiest voor "Verkoper verzendmethode", houd er rekening mee dat deze verzendkosten is alleen van toepassing op bepaalde landen / regio ' s, dus nadat je het betalen, neem dan contact met ons op en wij zullen bevestigen met u.Zh 2. Wanneer het pakket aankomt bij uw lokale douane, neem dan de belasting betalen en neem het pakje weg.Wij dragen niet alle douanerechten of invoerrechten.Als de douane niet lukt door de koper van de redenen en van de goederen die worden geretourneerd of vernietigd, restitueren wij geen geld. 3. Als u ervoor kiest DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, zullen wij u helpen met het regelen van internationale sneltransporten en leveren direct naar uw adres (van deur tot deur service)!Indien de zaken worden bezorgd door een koerier, de koper is alleen nodig om belasting te betalen bij aankomst. 4. Voordat u ondertekent, moet u het pakket controleren om ervoor te zorgen dat het in goede conditie, en vervolgens te ondertekenen.Als het pakket beschadigd is, neem dan een foto, dan onmiddellijk klacht indienen bij de rederij, het onthouden van de klacht nummer, en dan contact met mij op, wij zullen u zeker helpen. 5. Onze werktijden: 9: 00-18: 30 uur Beijing tijd.In de tussentijd, we beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.Tijdens de pauze, zijn wij mogelijk niet in staat om te antwoorden op uw bericht, kunt u begrijpen.We zullen u antwoorden binnen 24 uur.

Tags: sr2ez, reparatie horloge, tester kijken, apparatuur tester, squier, apparatuur voor het testen van metaal, test-apparatuur, medische, WEISHI, sullen, timegraph

Model Aantal Constante temperatuur van het water in bad
Gebruik Universele Het Testen Machine
Naam Constante temperatuur van het water in bad
Oorsprong CN(Oorsprong)
Diepte 10cm
Merknaam LZHZXY
Pakket Gewicht 2kg
Binnendiameter 16CM
Kracht 150w
Spanning 220V/50HZ
product nummer GZ0179B
DIY Levert ELEKTRISCHE
Grootte 19*21.5*15cm
Certificering CE

Gratis verzending

U kunt ook graag