E3JM-DS70M4-G foto-Elektrische sensor schakelaar

€8.27

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

Kwaliteitsborging:

1, het project zal worden getest voordat het schip, zal het in goede conditie, als u vragen hebt, voel je vrij om contact met ons op.

2, garanderen de 30 dag, 7 dagen retourneren van de niet-werkende items, in aanvulling op de gebroken, de goederen crashte.Cargo is een verkeerde versie koper betaalt de terugkeer verschepende lasten.

3 controleer voordat u bestelt de post is compatibel met het model.Geen ruil voor onverenigbare probleem.

4, goederen geen kopers betalen voor de terugkeer verschepende lasten.Voor het kopen neem dan professionele consulting, we zouden de grootste oprechtheid aan service.

5 als getekend, of verwijderen, geen garantie.

Feedback:

1, zodra u uw project graag feedback om ons, het zal ons vertellen dat u hebt ontvangen van uw goederen.

2, geef ons een positieve feedback na het ontvangen van uw bestelling, zullen wij binnenkort geef je een positieve feedback.

3, uw tevredenheid is het belangrijkste ding voor ons.Als u vragen of problemen over uw transactie, neem dan contact met ons op voor het verlaten van elk type feedback.Redelijk, geef ons een kans om te corrigeren binnen een redelijke termijn van

tijd, onafhankelijk van uw zorg.Negatieve feedback kan niets oplost.

4, we zijn vastbesloten om onze klanten te voorzien van de beste klantenservice, het opbouwen van sterke relaties met onze klanten, dus dan koopt u vertrouwen.

Hartelijk dank!

Tags: lh foto-elektrische, teller foto-elektrische, sensor gas, foot controller pedaal, foto-elektrische schakelaar, decor voor een verjaardagsfeestje, hoge druk-zender, foto-elektrische sensor schakelaar, foto-elektrische sensor, gordijn folie

Het Switch-Type Naderingsschakelaar
Garantie 2 Jaar
Model Aantal E3JM-DS70M4-G
Kenmerken internationale standaard
Certificering CCC
Huidige internationale standaard
Materiaal LEGERING

Gratis verzending

U kunt ook graag