6PCS Muur Air Conditioner Cover Set Waterdichte Airconditioning Reiniging te Dekken Met Afvoer Haven airconditioner Voor 1,5-3P

€8.75

€11.08

-21 %

Waardering 

Nieuw

Op voorraad

Delen

Bullet Punten:

1、Zachte Textuur: De air conditioner cover is gemaakt van polyurethaan en PVC waterdichte stof, en het is herbruikbaar, zacht van textuur, makkelijk op te tillen en duurzaam.

2、Duurzaam Ontwerp: De air conditioner deksel is voorzien van de dubbele gelamineerde rand ontwerp, het versterken van de lek-proof systeem, duurzaam.En het is ook uitgerust met een 3-meter water pijp, die kunnen worden ontvangen, water in beperkte hoeveelheden.

3、Praktisch in Gebruik: De nieuwe generatie airconditioner speciale water ontvangen van de dekking, die universeel is voor airconditioner met het koelvermogen dat is onder 5000W koelcapaciteit(het Vasteland van China Standaard) (met inbegrip van 5000W koelvermogen).Het is perfect gebruikt worden als dekking voor kantoor of thuis muur air conditioner.

4、Splash-proof Design: De 50cm/19.69 in(ongeveer) de brede opening van het ontwerp, is eenvoudig te bedienen, splash-proof, en eenvoudig te bedienen, dat maakt u vrij van zorgen bij het reinigen van de airconditioning.Het kan voorkomen dat het proces van afvalwater spatten op de klant en de muur en andere plaatsen, en het heeft een goede bescherming van het effect.

5、Perfecte Kit: De volledige air-conditioner cover kit kamers zijn voorzien van airconditioning reinigingsdeksel * 1pc, 3-meter/118.11 in(over) slang * 1pc, handdoek * 1pc, afdichten van een schraper * 1pcs, handschoenen * 1pair, dubbelzijdige, zelfklevende patch * 20pcs, handleiding * 1pc.

Specificaties(ongeveer):

Naam: Air Conditioner Reinigen Cover Set

Materiaal: PVC

Model: 2p

Gewicht: 500g

Geschikt bereik:

Geschikt voor on-hook-up voor 2 paarden (inclusief 2 paarden)

Reinigingsmethode:

1. Open het raam voor ventilatie, koppelt u de voedingskabel los en plak dubbelzijdig airconditioning zelfklevende patch aan beide zijden van de airconditioner.

2. Plak de airconditioning water-ontvangst van de tas.Opmerking: De water-ontvangst van de zak heeft verstopt in de rug van de air conditioner te voorkomen dat er water lekken op de muur tijdens het reinigen.

3. Bedek de bovenkant van de air conditioner met een handdoek en verwijder de wind deflector.

4. Open het paneel om het filter te verwijderen, doe het reinigingsmiddel gelijkmatig, en wacht 10 minuten.

5. Gebruik de airco-schoonmaak borstel te schrobben van de wind wiel, luchtkanaal en wind deflector.

6. Aanpassen van het pijpje in de stand met rechte water spuiten, zet de wind wiel en spoelen tot er geen vuil water uit stroomt.

7. Droog de externe vlekken van water van de air conditioner met een handdoek, en installeer de filter en wind deflector.

8. Zet de koeling, lift het water ontvangen zak om het water te blokkeren vlekken volledig uit de lucht stopcontact, verwijder het water ontvangen zak, en de reiniging is voltooid paklijst(ongeveer):

Airconditioning Reinigen Deksel * 1

3m/118.11 in Water Slang * 1

Handdoek * 1

Het Afdichten Van Een Schraper * 1

Handschoenen * 1 Paar

Dubbelzijdige Zelfklevende Patch * 20

Manual * 1

Opmerkingen:

1. Let op de dichtheid van de rand van het water-ontvangst van de tas tijdens het spoelen.

2. De wasplaats niet is voorzien van de monitor.

Tags: auto, mobiele telefoon nummer plaat, airconditioning pijp, mobiele telefoon aanmelden, co2 homebrew, ac afvoer, voor homebrew, Homebrew, conditioner, airconditioning zak, lip olie-afdichting

Naam
Model Aantal
Stijl
Materiaal
Model Getal1
Model Type aire airconditioning
Patroon
Oorsprong CN(Oorsprong)

Gratis verzending

U kunt ook graag